Begravning, Begravningsbyrå, Stockholm, Värmdö, Nacka, Tyresö | Varför välja oss?
15522
page,page-id-15522,page-child,parent-pageid-15604,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Varför välja oss?

Vår vision

Nova Begravningsbyrå är alltid ute efter att du ska få den bästa hjälpen och bemötande oavsett vilken situation du befinner dig i. Alla våra samarbetspartners är handplockade för att dom ska passa in i vår vision gentemot våra kunder, och alla vi arbetar med yrkesstolthet för er och begravningsbranschen.

Service & bemötande

Vi brukar säga att oavsett vilken begravningsbyrå du än väljer, så kommer du alltid att få hjälp. Det som skiljer sig är priser, bemötande och på vilket sätt du får din hjälp. Vi har konkurrerande priser och dina val som kund kommer alltid att vara i centrum.

Utbildning & diplom

Vi som äger och jobbar på Nova begravningsbyrå är utbildade och diplomerade begravningsrådgivare. Orden empati och flexibilitet är två ord vi håller väldigt högt hos oss, och jobbar utifrån. När du anlitar oss så köper du inte enbart våra tjänster, utan också vår kompetens. I den ingår alltid trygghet och professionalism från vår sida för dig som kund.

Vi som arbetar på Nova Begravningsbyrå
andres

Andrès Zuñiga
Utbildad och diplomerad begravningsrådgivare / representant
Tel: 08-570 344 27
E-post: andres@novabegravning.se

emma

Emma Nyberg
Utbildad och diplomerad begravningsrådgivare / representant
Tel: 08-570 344 27
E-post: emma@novabegravning.se

leif-eriksson1

Leif Eriksson
Utbildad och diplomerad begravningsrådgivare / representant
Tel: 08-570 344 27
E-post: info@novabegravning.se