Nova Begravningsbyrå

Vår vision

Nova Begravningsbyrå är alltid ute efter att du ska få den bästa hjälpen och bemötande oavsett vilken situation du befinner dig i. Alla våra samarbetspartners är handplockade för att dom ska passa in i vår vision gentemot våra kunder, och alla vi arbetar med yrkesstolthet för er och begravningsbranschen.

Service & bemötande

Vi brukar säga att oavsett vilken begravningsbyrå du än väljer, så kommer du alltid att få hjälp. Det som skiljer sig är priser, bemötande och på vilket sätt du får din hjälp. Vi har konkurrerande priser och dina val som kund kommer alltid att vara i centrum.

Utbildning & diplom

Vi som äger och jobbar på Nova begravningsbyrå är utbildade och diplomerade begravningsrådgivare. Orden empati och flexibilitet är två ord vi håller väldigt högt hos oss, och jobbar utifrån. När du anlitar oss så köper du inte enbart våra tjänster, utan också vår kompetens. I den ingår alltid trygghet och professionalism från vår sida för dig som kund.

Det är oss du möter
andres

Andrés Zuniga
Utbildad och diplomerad begravningsrådgivare / representant och ägare av byrån.

Andrés sköter även kistläggningar och transporter på byrån. Många spansktalande familjer har fått hjälp av Andrés tack vare att han behärskar det spanska språket. Brinner för att alltid hitta nya vägar för Novas utveckling.

emma

Emma Nyberg
Utbildad och diplomerad begravningsrådgivare / representant och ägare av byrån.

Med sin otroliga noggrannhet och administrativa kompetens har Emma blivit spindeln i nätet här på företaget. Gör alltid sitt yttersta för att familjer ska känna sig väl omhändertagande när de anlitar Nova Begravningsbyrå..

leif-eriksson1

Leif Eriksson
Utbildad och diplomerad begravningsrådgivare / representant.

Leif är en god vän och kollega som stöttar oss när vi har har mycket att göra. Vi brukar säga att ”Det inte Leffe vet om begravningsbranschen är inte värt att veta”.