Nova Begravningsbyrå

Vår vision

Vi på Nova Begravningsbyrå strävar alltid efter att du ska få den bästa hjälpen och bemötande i en svår stund. Alla våra samarbetspartners är handplockade för att dom ska passa in i vår vision gentemot dig som anlitar oss, och alla vi arbetar med yrkesstolthet för er och begravningsbranschen.

Service & bemötande

Eftersom vi är ett mindre företag så är varje enskild uppdrag otroligt viktigt för oss, vi har ingen utrymme för misstag eller halvdana insatser . Vi har bra konkurrerande priser och samma muskler som dom stora jättarna att kunna hjälpa dig hela vägen. Dina val kommer alltid att vara i centrum. Vi hjälper dig genom det personliga mötet, via telefon, e-post och webb. Valet är ditt.

Utbildning & diplom

Vi som äger och jobbar på Nova begravningsbyrå är utbildade och diplomerade begravningsrådgivare. Orden empati och flexibilitet är två ord vi håller väldigt högt hos oss, och jobbar utifrån. När du anlitar oss så köper du inte enbart våra tjänster, utan också vår kompetens. I den ingår alltid trygghet och professionalism från vår sida för dig som kund.

Det är oss du möter
andres

Andrés Zuniga
Utbildad och diplomerad begravningsrådgivare / representant och ägare av byrån.

Andrés sköter även kistläggningar och transporter på byrån. Många spansktalande familjer har fått hjälp av Andrés tack vare att han behärskar det spanska språket. Brinner för att alltid hitta nya vägar för Novas utveckling.

emma

Emma Nyberg
Utbildad och diplomerad begravningsrådgivare / representant och ägare av byrån.

Tjänstledig 2019

leif-eriksson1

Leif Eriksson
Utbildad och diplomerad begravningsrådgivare / representant.

Leif är en god vän och kollega som stöttar oss när vi har har mycket att göra. Vi brukar säga att ”Det inte Leffe vet om branschen är inte värt att veta”.